Sunday, November 2, 2008

OuR BuNK gRANd ParTY!!


gading next top model!!!

kopi + creamer + watermelon + sarsi = sarpi creamy + watermelon

try... sedap ke tak...

"tak sanggup aku nak minum klu minah ni yg wat," bisik ati abid...

syafiq : angkat! angkat! bawak balik kat skolah
anip : ko angkat r skali! arah je tau!
abid : (senyum, control macho depan kamera)

KAMI!!


tanggal 2 NOV, brtmpt di Hotel Carlton Shah Alam, kami ade jamuan akhir taun (utk pengawas shje) had a great time together!! tak tau nak citer cam ne... dont know where should i start da story... emmm.. hanye 9 org sje bdak 3b1 yg ade... sume dak lelaki except 4 akip, dia gi p.pangkor, dan 2 org pompuan.. mcm biase r... nak pegi kena r naik bas... n then we arrive... tgkp gmbr byk2.. beratur utk daftar.. masuk dewan n duduk... (sound bored) tapi sinilah sgala keseronokn bermula... mse bdk2 form2 nyanyi smbil men gitar kat atas, kak arifah ajak mami nek atas pentas, menari... pergh, lawak gler... then sruh abe gi tgkp gmbr, alih2 dia skali gi nek pntas, menari.. adoi!! abe.. abe.. wat org pecah perut je tgk dia menari.. kayu gler!! (hahahaha.. sory be..) kat situ gak ade game.. catwalk.. nak tau sape presentator utk meja kitaorg?? ABID!! hahahaha... abid ngan yakin je, gi jadi wakil (tnpa mengetahui yg dia kena jadi model) abid peserta first... catwalk atas pntas.. (macho r gak) n dia menang tmpt FIRST!! (bley percaye ke x???) tapi abid ade kebel besar... (ckgu ajar support dia abis2an lorh) hhahahaha... ckgu ajar siap jerit "steady ABID!" hahahahaha... continue, dgn game cari brg.. brg2nye ialah, hp samsung, duit 5 sen, ksut high heel, n pen sbtang... n we only have duit 5 sen, sbtang pen... 2 org pompuan meja kitaorg, mane pkai high heel... n hp samsung?? jarang r org pakai... sadly, we lose!! =( but its ok.. then, mase ngah mkn, wakd kena cbutan bertuah, klam kabut gi atas pntas (tinggalkn mknn n trus melulu gi pntas tnpa bawa kad no) lawak gler... anip sedey tak kena cbutan bertuah... mmg takde luck dia ari ni.. sume sipi2 je... abid r yg paling betuah.. dh r dpt tmpt first, then skali lg dia kena cbutan betuah plak... (tak adil!) tapi door gift kitaorg mmg lawa... saadah offer abid kopi... (konon2 nak praktis wat kopi r) jadi kopi PELIK! muke abid biru je minum... hahahahaha... wakd lagi tak de keje... ade ke ptt, dia wat kopi + sarsi + creamer + watermelon = kopi creamy sarsi + watermelon... yukks!! kembang tekak... around 3, kami nak balik dah... huhuhuhu... sempat lg tu nak curik kusi kat situ... agak2 r.. klu stakat sudu ke, garpu ke, cawan ke ok r gak... (hish, berdosa besar) ni ade ke ptt, kusi nak dicurinye... korang2... mmg sengal...

2 comments:

sha cullen ; vampire said...

you guys are so insane! :PP

sha cullen ; vampire said...

ha? megat can catwalk? ahah~ :P