Sunday, November 2, 2008

JAMUAN AKHIR TAHUN!!

jamuan akhir tahun akan diadakan tidak lama lagi... klu boleh sebelum cuti akhir tahun... tapi the problem is, TIADA TEMPAT YANG SESUAI... sesiapa yg terbace announcement ni, n rase2 dia ada cdangan yg best kat mane kite patut buat jamuan, sila berikan komen anda... komen bernas anda amatlah dihargai... syarat2nye, TEMPAT JAMUAN yg dicdangkan biarlah SESUAI dan tercapai akal semua (maksudnya, jgn r bagi tmpt2 yg merepek2 n nonsense) tmpt jamuan juga, biarlah SESUAI DGN BUDGET KELAS... (maksudnya, tak payahlah cadang tmpt2 yg high class) klu bleh, cdangkan skali, baju apa yg sesuai dipakai (mksudnya, mungkin kita bleh wat warna tema) lastly, sesiapa yg nak cdangkan apa, dimana, bila, bagaimana yang sesuai utk jamuan, blehlah terus komen... CADANGAN AMAT DIALU-ALUKAN DAN DIPERLUKAN!!
thanks...

4 comments:

d3ylL@ said...

hum...
pe kta kte bwt kt jusco kepong???
=)


n bju wane itam putih...
ramai gak yg de bju 2 kan???
itam atw puth o itam n putih..
ok pew?????

aiman63 said...

slm... ak rse wat kt time square ke.. kiter leh men boling skali.. tol x?? lg bes..

.syer.axon.revenant. said...

x payah r wat.
dah abes skola da..

isha said...

korang wat picnic la
then reka t-shirt tema warne korang
bru besh seyh